0416-533619 [email protected]

Schoonmaak bedrijven

Juiste tarieven

Eerlijke prijzen

w

Heldere afspraken

Gewoon goed geregeld!

Milieubewust

Verantwoord ondernemen

0416-533619

Wij informeren u graag

Schoonmaken van bedrijven

Schoonmaakbedrijf Den Bosch verricht onder meer de schoonmaak voor kantoren, scholen en andere instanties.

Ook zijn wij inzetbaar voor VvE schoonmaak. Wij zorgen voor een totaalpakket waarbij alles mogelijk is. De interieurverzorgers van Schoonmaakbedrijf Den Bosch verrichten hun schoonmaakwerkzaamheden zó, dat u ongestoord kunt doorgaan met uw werk. Ook heeft u geen omkijken naar zeepdispensers, handdoekenrollen en reinigingsmiddelen. Die vullen wij op tijd bij. Het is een bewezen iets dat u uw bedrijf beter kunt voeren in een schone omgeving. Het ziekteverzuim daalt en uw klanten voelen zich prettig in uw bedrijf, waardoor uw bedrijfsresultaten zullen stijgen. Schoonmaakbedrijf Den Bosch de ideale partner voor bedrijven op alle denkbare schoonmaakwerkzaamheden.

Gewoon goed geregeld!

Een vast contactpersoon

Dagelijks schoonmaakonderhoud & interieurverzorging

R

Totaalpakket reiniging met 1 duidelijk maandtarief

Glasbewassing

Glazenwassen betekent dat wij uw ramen én kozijnen onderhouden. Goed onderhouden ramen en kozijnen zorgen voor een goede uitstraling naar zowel werknemers als klanten. Glasbewassing is niet zomaar ramen zemen, wij zorgen voor een totaalonderhoud. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van kunststof kozijnen. Wilt u dus een prettige uitstraling van uw bedrijf en gegarandeerd zijn van goed onderhoud? Dan laat u het glazenwassen over aan Schoonmaakbedrijf Den Bosch!

Dakgootreiniging

Een schone dakgoot zorgt voor een goede afvoer van het regenwater. Schoonmaakbedrijf Den Bosch reinigt uw dakgoten, waardoor overstromingen voorkomen kunnen worden. Ook de kans dat uw dakgoot te zwaar wordt en het begeeft wordt met deze reiniging weggenomen. Tevens kunnen wij uw koperen dakgoot weer oppoetsen. Afwerklijsten en goten maken wij ook van buitenaf schoon. Zo kunt u weer vooruit met een mooie en schone dakgoot.

Vloeronderhoud linoleum

Wij verrichten vloeronderhoud voor alle soorten vloeren: pvc, hout, tapijt, tegels, noem maar op. Voor linoleum vloeren hebben wij een speciaal concept ontwikkeld. Normaliter moet u een linoleum vloer jaarlijks laten strippen en coaten. Dit betekent dat de betreffende ruimte geheel moet worden leeggeruimd. Schoonmaakbedrijf Den Bosch brengt een nieuwe coatinglaag aan, die wij daarna een korte periode dagelijks gaan onderhouden. Dit doen wij middels een speciaal door ons ontwikkelde behandelmethode. Hiermee is de jaarlijkse ontruiming verleden tijd. Ideaal voor vloeren in scholen, zoals gymzaalvloeren, kinderdagverblijven, maar bijvoorbeeld ook huisartsenpraktijken.

Tapijt- en meubelreiniging

Door een deskundige tapijt- en meubelreiniging kan Schoonmaakbedrijf Den Bosch voor u een op maat gemaakt plan maken, zodat uw tapijt en meubels in topconditie blijven. Het reinigen van uw meubels en vloeren doen wij met zo min mogelijk hinder voor u. Het betreft geen oppervlaktereiniging maar een dieptereiniging, waardoor u langere tijd plezier heeft van deze reiniging. Goed onderhoud zorgt tevens voor een langere levensduur van uw meubels en tapijt.

Dieptereiniging keukens

Schoonmaakbedrijf Den Bosch past ook dieptereiniging voor keukens toe. Dit vraagt om een gespecialiseerde hygiënische aanpak. Het reinigen van uw keuken doen wij met de grootst mogelijke zorg. Voor de moeilijke plekken, vet, kalk, motoren en het schrobben van vloeren gebruiken wij de juiste schoonmaakmiddelen. Uw bedrijfskeuken is na de behandeling weer optimaal inzetbaar!

Reiniging systeembeplating

Het reinigen van systeembeplating moet op de juiste manier plaatsvinden. Bij het gebruik van de verkeerde middelen loopt u het risico dat u uw gehele beplating moet laten vervangen. Schoonmaakbedrijf Den Bosch zorgt voor een deskundige reiniging van uw beplating. Met inzet van de juiste materialen en bekwaam personeel zorgen wij voor een uitstekend resultaat.

Opleveringsschoonmaak

Het diepreinigen van het gehele gebouw vóór de opleverdatum, ook dat kan Schoonmaakbedrijf Den Bosch voor u doen. Dit houdt in dat wij zorgen voor een totale schoonmaak van uw nieuwbouw. De met u overeengekomen einddatum wordt per definitie gehaald. Een opleveringsschoonmaak betekent het schoonmaken van alle sanitair, werkruimtes, trappenhallen, keukens, gangen, plinten, vensterbanken en ramen. De eindoplevering vindt plaats samen met een van onze leidinggevenden.

Schoonmaken van bedrijven
Schoonmaken van bedrijven
Schoonmaken van bedrijven
Schoonmaken van bedrijven
Schoonmaken van bedrijven
Schoonmaken van bedrijven
Schoonmaken van bedrijven

Neem contact op met EJOP Schoonmaak in Den Bosch voor meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende offerte

Ontvang een offerte op maat