0416-533619 [email protected]

Schoonmaak particulieren

Juiste tarieven

Eerlijke prijzen

w

Heldere afspraken

Gewoon goed geregeld!

Milieubewust

Verantwoord ondernemen

0416-533619

Wij informeren u graag

Ook voor particulieren staat Schoonmaakbedrijf Den Bosch stevig in de markt.

In Den Bosch kunnen wij in alle opzichten u als particulier een dienst bewijzen, zowel binnen als buiten onderhouden wij uw huis. Ramen en kozijnen en ander hout- en plaatwerk reinigen wij ook. Is uw gevel aan een grondige schoonmaakbeurt toe of wilt u uw dakgoten laten reinigen? U kunt het zo gek niet bedenken of u kunt ons ervoor bellen. Schoonmaakbedrijf Den Bosch heeft altijd een duidelijk doel voor ogen: u en de mensen om u heen een prettig wooncomfort geven.

Schoonmaak particulieren
Schoonmaak particulieren

Glazenwassen

Goed onderhouden ramen en kozijnen zorgen voor een mooie uitstraling naar iedereen. U kunt prettig naar buiten kijken, maar het biedt ook een prettig aanzicht bij thuiskomst. Glasbewassing is niet zomaar ramen zemen, wij zorgen voor een totaalonderhoud. Het reinigen van uw kozijnen hoort daar zeker bij. Heeft u houten, kunststof of aluminium kozijnen? Wij reinigen ze allemaal even goed. Voor een prettig aanzicht van uw woning kiest u voor EJOP Schoonmaak!

Schoonmaak particulieren

Dakgootreiniging

Een schone dakgoot zorgt voor een goede afvoer van het regenwater. Wij reinigen uw goten, waardoor overstromingen voorkomen worden. Ook de kans dat uw dakgoot te zwaar wordt en het begeeft wordt met deze reiniging weggenomen. Tevens kunnen wij uw koperen dakgoot weer oppoetsen, afwerklijsten en goten worden ook van buiten weer schoongemaakt. Zo kunt u weer even vooruit met een mooie en schone dakgoot.

Schoonmaak particulieren

Dakkapelreiniging

Een schoon dakkapel zorgt voor een mooie uitstraling van uw huis. Wij reinigen uw dakkapel, zodat u niet zelf het dak op hoeft. Met de juiste materialen en de juiste schoonmaakmiddelen zorgen wij dat uw dakkapel schoon, mooi en goed onderhouden wordt. Invloeden zoals regen, alg en vogeluitwerpselen tasten uw trespa of schilderwerk flink aan. Daarom adviseren wij u uw dakkapel eens per half jaar te laten reinigen, waardoor de dure timmerman en/of schilder langer uitgesteld kan worden.

Schoonmaak particulieren

Terrasreiniging

EJOP Schoonmaak verzorgt voor u ook het onderhoud aan uw bestrating rondom uw woning. Dit doen wij door middel van een dieptereiniging op uw bestrating. Dit houdt in dat uw bestrating ingespoten wordt met green clean en vervolgens met de hogedrukreiniger volledig gereinigd wordt. Indien nodig kunnen wij de voegen weer opnieuw vullen, waarna u er weer tijden tegenaan kan.

Schoonmaak particulieren

Zonnepanelen reiniging

Door weersinvloeden kunnen zonnepanelen vies worden. Hierdoor wordt het rendement minder. Schone zonnepanelen leveren dus meer op! Vermijd verbranding van uw cellen en haal het maximale rendement uit uw zonnepanelen. Schoonmaakbedrijf Den Bosch weet hoe uw zonnepanelen op de juiste wijze te reinigen. Uw kostbare investering is het waard om hier een professioneel schoonmaakbedrijf voor in te zetten.

Neem contact op met EJOP Schoonmaak in Den Bosch voor meer informatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Schoonmaak particulieren

Vrijblijvende offerte

Ontvang een offerte op maat